Wat ik doe

Dit doe ik

Mijn diensten

Webontwikkeling

Websites zijn tegenwoordig essentieel voor personen en bedrijven om zich te presenteren op het internet. Via WordPress ontwikkel ik websites in elke vorm en maat. Ik vind het handig om eerst samen te kijken naar wat iemand zoekt in een website en welke ideeën daar al over zijn. Alle wensen zijn met mij te overleggen tot het gewenste eindresultaat bereikt is!

Licht & geluid

Een goede geluidsopname van muziek, presentaties of een voice-over kan al snel erg ingewikkeld zijn als je daar geen ervaring mee hebt. Echter, een goede opname hoeft niet altijd veel tijd te kosten en kan op alle locaties gemaakt worden. Neem contact met mij op om uw opname wensen met mij te bespreken!

Goede verlichting bij activiteiten en evenementen kan erg belangrijk zijn voor een goede uitstraling en/of sfeer bij uw activiteit. Ik kan helpen bij het creëren van de juiste verlichting voor elke gelegenheid. Ook kunnen hierbij andere audiovisuele elementen (zoals projecties) bij helpen.

Technische ondersteuning

De techniek verandert snel. Ik kan technische ondersteuning bieden om uw problemen op te lossen of stress uit handen te nemen. Denk hierbij aan het opzetten van online vergaderingen en webinars, of het uitzoeken van een nieuwe computer of telefoon, en nog veel meer technische klussen…